Stoltheten

Når du ikke får gjort de små ting
Du gjerne vil ha gjort
Du må få gjort for ikke å må gjøre mer
Fordi du ikke fikk gjort de små ting

torsdag, februar 23, 2006

Får du lønn for det der?

...Godt spørsmål! Får kanskje ikke penger sånn helt med det samme, men jeg tror hardt arbeid gir mer penger på lang sikt.

Mange (dvs. de fleste) går på jobb, og gjør det de er satt til å gjøre. Ikke noe galt med det, for all del. De ønsker seg selvsagt mer lønn for den jobben de gjør om det hadde vært mulig. De færreste gjør en innsats som grenser til gratisarbeid. Når jeg her snakker om "de" mener jeg arbeidstakere, ikke selvstendig næringsdrivende og folk som vil ha toppjobber.
Hvorfor gjør vi ikke mer gratisarbeid?

Hvorfor gjør vi ikke mer gratisarbeid? Er du klar over hva du spør om??? Er du helt pling i bollen???? Det er ikke sånn det fungerer.....

Jo, det er slik det fungerer. Den som er villig til å stille gratis opp, blir på lang sikt belønnet for det. Kanskje ikke av sin nåværende arbeidsgiver, men så er det også snakk om nåværende arbeidsgiver. (Ikke et ønske her om for all del å være på det samme sted.)

Trenger noen konkrete eksempler kanskje? Ja, det gjør du.
Trenger jeg si mer???

onsdag, februar 22, 2006

Fotball er vel ok når det er bra...

Religion er ikke alltid en trygghet

I dag kan vi lese mer om Nigeria i Aftenposten. Kristne har drept muslimer står det å lese. Det er vel heller slik at nigerianere har drept andre nigerianere på grunn av forskjellige oppfattninger om liv å død og de greiene der.

mandag, februar 20, 2006

The Scientist

Ingen som sa at det skulle være enkelt. Det er heller ikke... Går ikke tilbake til starten allikevel.

Sto opp klokken 1300 i dag. Stort sett vært foran denne dataskjermen. Før jeg rundt klokken fem fikk en tekstmelding om jeg kunne strø med salt i gården. Selvsagt. Etter ishakking og et styremøte er jeg nå kommet meg i hus igjen. Litt sånn der gøy det der; å hakke i is.

Kan ikke gjøre sånt om du ikke er nødt. Mennesker rundt deg tror du er litt lettere forstyrret.

Forsket litt på det i dag, og nei. Nei, det er ikke utseendet som teller på www sider. Først og fremst innhold og essens. Sånn for å snakke om noe som opptar meg for tiden. Var innom og brukte noen timer på http://www.squarespace.com/. Bra tjeneste for den som er interessert i å betale litt for kvalitet.

En må jo som kjent bli invitert for å kunne få gmail.com. Fikk det der i dag, av en dataekspert. I samme slengen sier han at han ikke er så interessert i å bruke Google sine tjenester (f.eks. http://picasa.google.com/), når han nå har tenkt litt over all informasjonen de kommer til å sitte på. Hack deg inn på en maskin eller hva det er de kaller det, og få all den informasjonen du ønsker deg.

Er litt enig. Det er noe en må ta stilling til. Ikke bare å hoppe på karusellen....

rice & beans

Bare så jeg husker at det er flere der ute.... 9 countries, 40 camels and a whole lotta rice & beans

... Life In Still Mode ...

Se så flink vi mennesker er til å selge ting og tang. Her har vi en som driver å tar bilder og selger dem via sin blogg. ... Life In Still Mode ... Ingen dum idé det der...

Food Recipes

Her var det mye bra mat Food Recipes

Dominanse som sådan...


Gudene må vite hvorfor jeg driver å engasjerer meg så mye i islam for tiden. Er vel det at jeg aldri før har lest eller satt meg inn i islam. Aldri for sent å lære. Virker kanskje som om jeg er fiendtlig innstilt i forhold til religion? Samme hva jeg sier, viktigst er for min del å huske at så lenge det ikke er en trussel for mitt samfunn så er jeg vennlig mot alt og alle. Sånn innefor rimelighetens grenser. Tar få ting for gitt, og stiller spørsmål med det meste.

En annen sak.

Når mennesker rundt deg blir sint (en sunn form for reaksjon) så blir de også som regel ærlige. Så apropo hva liksom. Fint om noen blir sint på meg, for da lærer jeg mer om meg selv, og ender kanskje opp med en ny venn...

Det er så mange i det ganske land som kun er opptatt av sitt eget velbefinnende. Deriblant meg selv. Når en i tillegg topper det med uintelligente hjerner. Som meg selv. Så har man et lite problem. Vi får begynne å krige tror jeg. Da blir det den sterkestes rett. Penger og muskler som teller.

Det ble en tur til MONO

Lovnad om gratis øl og hyggelige mennesker ble en fristelse for stor til at jeg klarte å holde meg unna. Ble påspandert nok øl, kløpet i rompa av en dame med den herligste munn... Så jeg klager ikke. Skulle bare ønske jeg var litt raskere på avtrekkeren med å legge fra meg min samvittighet. Det skader ikke med litt nærhet til et vilt fremmed menneske en gang i blandt. Nei, det gjør ikke det.

Får ta det igjen om et par uker.

Det er slik det blir når man tenker for mye på hva andre kommer til å tro om en. Har vært så mye tilbakemeldinger i den siste tiden at jeg har blitt litt slapp... Elskerinne er et helvete om det ikke er du som vil noe mer. Det tapper deg for krefter til å gjøre det du vil gjøre. Hindrer deg i å få det du vil ha.

Men, samtidig. Om det hadde vært som jeg skisserte ovenfor så hadde jeg kastet meg over den først og beste (bra nok det...) og droppet elskerinne og singellivet. Det er nok noe annet jeg er mer interessert i. "Den som venter han skal få." Synger Knutsen og Ludviksen i "Dum og Deilig". Stemmer det. Oi hvor det stemmer. Jeg har ventet, og nå får jeg i bøtter og spann.

Det verste med dette er at jeg ikke er interessert i å briefe eller flashe damer til venner og ukjente. Det er derfor jeg blir så kresen.

Vil jeg være kresen? Ja, det vil jeg. Kun det beste er godt nok. Gidder ikke å drive det seriøst om jeg ikke er litt på knærne. Når det er sagt, så er det likevel noe jeg ønsker. Jeg ønsker å dra med meg så mange damer som mulig hjem og gjøre det mann og dame gjør. Hadde det bare ikke vært for samvittigheten eller at jeg tyr til å drikke for mye for å slippe å ta stilling.

Holde ting på vent. Er ekspert på å holde mennesker og saker på vent.

Jaja, samme hvor mye jeg skriver om dette. Helgen om 2 uker om mitt opphav ikke er her den helgen. Må se å bli litt seriøs på det å skaffe meg en ny elskerinne. Trenger det for å stille menneskelige behov. Bare slik kan jeg konsentrere meg om å tjene penger, ære og berømmelse.

Orgasmisk øyeblikk!


Lurer du på hvordan naboen ser ut når han eller hun har orgasme? Nå trenger du ikke lure mer. Her er det så mange som får orgasme at du får et godt innblikk i hvordan vi mennesker reagerer. Det er ikke mer naken hud enn det du får sett fra skuldrene og opp.

Jeg sitter å tenker på hvordan de har fått samlet inn disse filmklippene? Er det for hvem som helst å sende inn, eller er det slik at disse menneskene tjener penger på å sende inn en film av seg selv?

Samme kan det være, det er morro å se!

På utkikk etter musikk?

Testet denne siden i dag. De har et godt utvalg, og en kan betale via mobilen. Det koster ca. 30,- kr. Ellers kan man benytte seg av Visa/ Master og betale 13,- kr. Høy kvalitet på filene, og du kan velge format du vil laste det ned som. Genialt

søndag, februar 19, 2006

Fasinasjon

Opprettet gruppe via msn i dag. Slik at meg og mine kolleger har et forum der vi kan snakke og diskutere uten redsel for å bli avlyttet.

Positivt på flere måter disse gruppene. En tenker litt mer når man må skrive innlegg i en debatt. Det slår meg også hvor avansert disse gratistjenestene er blitt...